קל | כשר | 25 דקות הכנה | 5 סועדים
סיגריים סינים ללא גלוטן אפויים קריספים , אני הכנתי עם עוף אבל לצמחונים אפשר להחליף את העוף בטופו מגורד בפומפיה.
ממליצה לגלגל את הדף אורז שהוא חצי רך ולא רך מידי כדי שיצאו סיגריים פוטוגניים ומדוייקים במיוחד.
מצרכים:
מצרכים למטבל:
אופן ההכנה:
- בקערה נערבב את כל מרכיבי המילוי.
- נרטיב דף אורז במים כמה שניות ונניח על משטח עבודה נקי (חשוב לעבוד עם הדף כשהוא חצי רך ולא התרכך לגמרי כדי שיהיה נוח לעבוד איתו)
- נניח מהמלית בתחתית הדף ונתחיל לגלגל, תחילה נגלגל בהידוק ואז נקפל בצדדים ונמשיך לגלגל עד ההסוף תוך כדי הידוק.
- נניח את הסיגרים על תבנית עם נייר אפייה, נבריש מעט את הסיגרים בשמן, אפשר גם לרסס תרסיס שמן.
- נכניס את הסיגרים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות עד השחמה קלה מאוד (לא חייב להיות שחום ממש ) משהו כמו חצי שעה.נוציא מהתנור.
- נטבול במטבל ונתענג!
אפשר להכין כמה שעות לפני ולשמור במקרר בתבנית עד שמכניסים לתנור?
כן בטח