ביתי, מתכונים, סלטים

סלט תפוח אדמה וסלמון

10 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

נשאר לכם סלמון אפוי מאתמול? יאלה בואו נכין איתו סלט תפוח אדמה מדהים. ואם אין לכם סלמון מאתמול , אז אפשר לצרוב חתיכה קטנה על המחבת או לאפות בתנור במיוחד בשביל הסלט כי הוא שווה את זה או שאתם יכולים ללכת על הגרסה הכי קלה והיא להוסיף טונה אורטיז שהוא הכי מתאים לסלט הזה .

אופן ההכנה:

  1. נכניס לשקית ניילון את התפוחי אדמה נעשה חור קטן ונסגור עם עוד שקית גם עם חור קטן.
  2. נכניס את השקית תפוחי אשמה למיקרו למשך 8 דקות.
  3. נבשל ובמים חמים נשטוף ונסן את האפונה והשעועית הירוקה.
  4. בקערה נפרק בידיים את הסלמון המבושל או הצרוב לפלייקים.
  5. נפרק את התפוחי אדמה עם הקליפה בידיים לחתיכות גסות.
  6. נערבב את כל מרכיבי הסלט בקערה ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *