אסייתי, מנות ראשונות, מתכונים

קוביות ספייסי סלמון אפויות

20 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים

קוביות סלמון אפויות ונימוכות ברוטב ספייסי מיונז אמיתי, מנה מושלמת לצד אורז עננים. אפשר לשדרג עם תוספות כמו אבוקדו וחטיף אצות קריספי.

מצרכים:

  • 350 גרם סלמון חתוך לקוביות גדולות

  • קורט אבקת טוגראשי (לא חובה אפשר צ׳ילי גרוס במקום)

    הוסף לסל
  • 1 כף שמן

  • 2 כפות סויה

    הוסף לסל
  • שומשום שחור קלוי

    הוסף לסל

מצרכים לספייסי מיונז:

אופן ההכנה:


1.בקערה נערבב קוביות סלמון עם טוגראשי, שמן וסויה.
2.נסדר את הקוביות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
3.נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 12-15 דקות .
4.בקערה נערבב את כל מרכיבי הספייסי סלמון לרוטב אחיד.
5.נסדר את קוביות הסלמון בצלחת נזלף מעל הכל ספייסי סלמון, נפזר שומשום שחור קלוי ונגיש.
6.מומלץ לצד אורז עננים.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *