15 דקות הכנה | קל | כשר | 4-3 סועדים
פלמידה לבנה הוא דג ים מהטעימים והמשובחים ביותר שיש, הוא רך כמו חמאה ולא צריך להוסיף לו הרבה כדי להנות מביס של סשימי מופלא. חשוב מאוד להשתמש בסשימי טרי ובשמן זית איכותי.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נסדר פרוסות סשימי בצלחת.
- נסחט עגבניה ועגבניות שרי מעל הסשימי.
- נפזר בצל סגול קצוץ מעל הכל.
- נזלף שמן זית בנדיבות.
- נניח פרוסות חמאה בצד הצלחת.
- נפזר מעט מלח ים אטלנטי ונגיש.
בתאבון!
היי, יכולה להמליץ על דגים נוספים שיכולים להתאים? תודה!
אינטיאס
היי האם אפשר את המתכון עם סשימי סלמון?
כן
הי,
רואה את החמאה במרכיבים, אך לא מוזכר באופן ההכנה כיצד להשתמש בה.
תוכלי להסביר בבקשה? תודה
להניח לצד הפלמידה
הי אליה יקרה,
לא שמים מיץ מליים על הדג?