10 דקות הכנה | קל | כשר | 4-6 סועדים
עוף בגריל הכי פשוט והכי טעים, עם התבלין פוטטו שלי ושל פרג הוא כמה דרגות מעל כל עוף בגריל שהכנתי.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה נערבב את העוף, תפוחי האדמה שמן ותבלינים טוב טוב כך שהכל נצבע אדום.
- נניח בתבנית עם נייר אפייה.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 180 (טורבו) מעלות למשך שעה וחצי ועד השחמה יפה .
בתאבון!
אפשר ירכיים במקום?
צריך לבשל את התפוחאדמה לפניי?
אפשר איזה חלק של העוף שרוצים. ואין צורך לבשל את תפוחי האדמה לפני