ביתי, מתכונים

צ’ימיצ’ורי בייתי

10 דקות הכנה | קל | כשר | צנצנת לשבוע

אין על צ’ימיצ’ורי בייתי, טרי וטעים. זה רק נשמע כמו משהו מסובך אך למעשה זה ממש ממש פשוט רק להכניס הכל למעבד מזון, כמה פולסים ויש לכם צ’ימיצ’ורי טעים לאללה.

מצרכים:

  • צרור כוסברה

  • צרור פטרוזיליה

  • 2 פלפל צ'ילי אדום (בלי הגרעינים) חתוכים גס

  • 2 פלפל ירוק חריף (בלי הגרעינים) חתוכים גס

  • 4 שיני שום פרוסות

  • 1 כוס שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 1/2 כוס חומץ תפוחים / בין יין לבן

    הוסף לסל
  • קורט מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • 6-8 עלי אורגנו טרי

  • 1/2 בצל סגול חתוך גס

אופן ההכנה:

  1. נכנסי את כל המצרכים למעבד מזון.
  2. נטחן הכל בפולסים עם הפסקות מידי פעם , כדי לא להגיע למשחה חלקה אלא לממרח עם חתיכות קטנות שכיף לאכול.
  3. מומלץ להגיש לצד סטייק טוב או לצד תפוחי אדמה בתנור.

בתאבון!

2 thoughts on “צ’ימיצ’ורי בייתי

  1. טליה הגיב:

    היי אליטה,
    כמה זמן ניתן לשמור במקרר?
    תודה

    1. Elita Ofek הגיב:

      עד שבוע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *