קל | כשר | 30 דקות | 4 סועדים
מנה קלה שמכינים בצהריים לכל המשפחה, פילה עוף צרוב שמתבשל ברוטב סויה וטריאקי מתקתק וסמיך. מומלץ להגיש עם אורז עננים ואבוקדו.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- במחבת עם מעט שמן נצרוב את הפילה עוף משני הצדדים לסגירה בלבד ונוציא.
- באותה המחבת נוסיף ג׳ינג׳ר טרי, טריאקי, סויה לזיגוג, שום גבישי, דבש ומים חמים, נערבב טוב.
- נוסיף את הפילה עוף הצרובים למחבת עם הרוטב.
- נהפוך מידי פעם צד כל שכל הצדדים יספגו מהרוטב.
- לאחר 4 דקות בישול ברוטב נוציא ונגיש לצלחת עם אורז עננים, אבוקדו פרוז, בצל ירוק קצוץ לקישוט וטעם ומעל הכל פוריקקה גומה.
בתאבון!