30 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
לדודה של בעלי יש מנה שנקראת עוף סיני, מדובר בקוביות חזה עוף מוקצות עם אפונה וגזר, לקחתי את המנה שלה ושילבתי עם מנה אחרת שאני אוהבת להזמין בטייק אווי ממסעדה סינית ידועה ויצרתי בול מה שאני אוהבת, נגיסי עוף פריכים עם אפונה, תירס, שקדים ברוטב מתוק ומשגע.
מצרכים לנגיסי עוף פריכים:
מצרכים לרוטב סיני:
אופן ההכנה:
- תחילה נשרה את קוביות העוף בסויה ל15 דקות לפחות.
- נסנן את העוף מהסויה ונצפה טוב בקורנפלור
- במחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן נטגן את נגיסי העוף חצי דקה מכל צד רק לסגירה ולא טיגון מלא.
- נוציא את הנגיסי עוף ונניח בצד.
- באותה מחבת נוסיף עוד כף שתיים שמן, ונטגן את הבצל דקה.
- נוסיף את השום, אפונה, תירס , נגיסי עוף ושקדים. נקפיץ דקה
- נוסיף את הרוטב, נקפיץ 3 דקות נספות ונגיש.
- מומלץ להגיש על אורז עננים.
בתאבון!