25 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
פסטה רוזה פשוט הכי טעימה שיכולה להיות, אפשר להשתמש בכל פסטה שתרצו זה רוטב שילך טוב עם הכל.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נבשל פסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן על גבי האריזה (ונשמור 2 מצקות מי פסטה).
- במחבת רחבה ועמוקה עם 4 כפות שמן זית נקפיץ עגבניות שרי חצויות עד שהן מתרככות מאוד ומוציאות את כל מיצן הנהדר.
- נוסיף לעגבניות את שיני השום הפרוסות ונהבשל עוד דקה.
- נוסיף שמנת מתוקה, מלח, פלפל וסוכר ונבשל את הרוטב 5 דקות נוספות.
- נוסיף מי פסטה לרוטב ונערבב טוב.
- נטחן את הרוטב בעזרת מוט בלנדר למרקם חלק ואחיד (למקצוענים ממש ניתן לסנן את הרוטב במסננת).
- נוסיף את הפסטה למחבת עם הרוטב שלנו, נערבב ונבשל עוד 3-4 דקות נוספות עד שהפסטה נצבעת בצבע הורוד היפה של הרוטב ונגיש.
בתאבון!
היי אשמח לדעת מה ניתן להחליף את העגבניות שרי? בצנצנת של רוטב עגבניות שרי אולי או ברכז עגבניות?
בצנצנת של שרי אפשר בהחלט
מעולה!!!! תודה על מתכון מושלם