25 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | כשר | 5 סועדים
מתכון של בשר רך רך עם תפוח אדמה בטעמים של בית ונחמה .
מצרכים:
הוראות הכנה:
- בסיר רחב ועמוק עם 3 כפות שמן זית נטגן את הכרישה ושיני השום השלמים 2-3 דקות, נוסיף את הבשר ונטגן גם אותו טוב מכל הצדדים לסגירה.
- נוסיף את הגזרים, תפוחי האדמה והבטטה, נערבב ונטגן הכל עוד 3 דקות תוך כדי עירבוב.
- נוסיף רוזמרין,טימין, עלי דפנה, פטרוזיליה קצוצה, אבקת מרק עוף, מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כמון ונערבב טוב טוב שכל הירקות והבשר יצבעו בתבלינים.
- נוסיף 3 כוסות מים חמים ו1.5 כוסות יין אדום, נביא לרתיחה, נוריד לאש קטנה ונבשל עם מכסה למשך 3 שעות .
בתאבון!