קל | כשר | 35 דקות הכנה | 5-6 סועדים
סיר קציצות בקר רכות רכות ברוטב של הרבה בצל ופטריות, אילתור שיצא מדהים וכדאי לכם להכין.
מצרכים לקציצות:
מצרכים לרוטב בצל ופטריות:
אופן ההכנה:
- בעקרה נערבב את כל מרכיבי הקציצה וניצור קציצות שוות .
- במחבת עם מעט שמן נטגן את הקציצות דקה מכל צד לסגירה ונניח בצד.
- באותה המחבת עם השמן של הקציצות נטגן בצל על אש קטנה עד הוא שקוף וזוה מעט.
- נוסיף לבצל את הפרטיות ונערבב עוד דקה שתיים.
- נויסף ציק בקר, רוטב פלפל, מלח ומים חמים ונערבב.
- נבל את הרוטב על אש בינונית עם מכסה למשך 15 דקות .
- נחזיר את הקציצות לסיר הרוטב ונבשל עוד 15 דקות עם מכסה .
- נגיש על אורז, מומלץ אורז עננים כמובן.
בתאבון!
הי
המתכון נראה מעולה
אפשר להקפיא ?!
כן
מה ניתן להוסיף במקום רוטב פלפל שחור?
הרבה פלפל שחור במקום
איך מכינים ציר בקר?
אני השתמשתי בצירק בקר מרוכז מוכן . מהחנות שלי