25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
את המנה הזאת אני תמיד מזמינה במסעדות, רצועות בקר קריספיות ברוטב מתוק ודביק , כל כך טעים. אפשר לאכול את זה עם אורז עננים ואיזה סלט מלפפונים וזה מושלם.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בקערה נשרה את השייטל ב2 כפות רוטב סויה ו1 שן שום כתושה למשך 10 דקות לפחות .
- נצפה את רצועות השייטל בקורנפלור.
- נטגן בשמן חם מאוד ועמוק למשך דקה שתיים.
- נניח בקערה בצד.
- בקערה נערבב סויה, סויה מתוקה, דבש ורוטב הוי סין.
- בווק נחמם את הרוטב למשך חצי דקה.
- נוסיף לווק עם הרוטב את רצועות הבקר המטוגנות ונקפיץ עוד 2-3 דקות.
- נגיש לצלחת ונפזר מעל הכל בוטנים ושומשום קלוי .
בתאבון!
היי, שאלה … איך זה יצא עם רצועות פילה? יתאים?
כן יתאים