אסייתי, מתכונים

קריספי ביף מתוק

25 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

את המנה הזאת אני תמיד מזמינה במסעדות, רצועות בקר קריספיות ברוטב מתוק ודביק , כל כך טעים. אפשר לאכול את זה עם אורז עננים ואיזה סלט מלפפונים וזה מושלם.

מצרכים:

  • 500 גרם רצועות שייטל מושרות ב2 כפות סויה

  • 1 כוס קורנפלור

  • 2 כפות רוטב הוי סין

    הוסף לסל
  • 1 כף רוטב סויה מתוקה כהה

    הוסף לסל
  • 2.5 כפות דבש

    הוסף לסל
  • 2 כפות סויה לרוטב

    הוסף לסל
  • בוטנים גרוסים

  • שומשום לבן קלוי

  • שמן צמחי לטיגון

  • 1 שן שום כתושה

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בקערה נשרה את השייטל ב2 כפות רוטב סויה ו1 שן שום כתושה למשך 10 דקות לפחות .
  2. נצפה את רצועות השייטל בקורנפלור.
  3. נטגן בשמן חם מאוד ועמוק למשך דקה שתיים.
  4. נניח בקערה בצד.
  5. בקערה נערבב סויה, סויה מתוקה, דבש ורוטב הוי סין.
  6. בווק נחמם את הרוטב למשך חצי דקה.
  7. נוסיף לווק עם הרוטב את רצועות הבקר המטוגנות ונקפיץ עוד 2-3 דקות.
  8. נגיש לצלחת ונפזר מעל הכל בוטנים ושומשום קלוי .

בתאבון!

2 thoughts on “קריספי ביף מתוק

  1. רותי הגיב:

    היי, שאלה … איך זה יצא עם רצועות פילה? יתאים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן יתאים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *