20 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
אני יכולה להגיד לכם בבטחון מלא שזאת הפסטה הכי טעימה שאכלתי בחיי! פסטה בוסייטה , ערמונים, פטריות, פטריות כמהין והשוס – מסקרפונה אני לא יכולה לתאר לכם את הביס חלום שזה בפה.
מצרכים:
1 חבילת פסטה בוסייטה או כל פסטה אחרת שבא לכם
הוסף לסל250 גרם מסקרפונה
200 גרם ערמונים בוואקום קצוצים
הוסף לסל1 סלסלת פטריות שמפיניון/פורטבלו פרוסות (אפשר לגוון גם וגם)
3 כפיות מחית פטריות כמהין
הוסף לסל1 שן שום פרוסה
2 מצקות מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)
4 כפות שמן זית
חופן שבבי גרנה פדנו
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה :
- נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן על גבי האריזה (נשמור 2 מצקות מהמי פסטה בצד) נסנן ולא נשטוף את הפסטה!
- במחבת עמוקה ורחבה עם 3-4 כפות שמן זית נקפיץ פטריות פרוסות, שיני שום וערמונים למשך דקה שתיים.
- נוסיף מחית פטריות כמהין וגבינת מסקרפונה ונערבב טוב.
- נוסיף לרוטב מי פסטה , מלח ופלפל לפי טעם ונערבב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך (חשוב לא לבשל יותר מידי את הרוטב- 3-4 דקות מקסימום)
- נוסיף את הפסטה המבושלת לרוטב נערבב ונבשל עוד דקה.
- נגיש לצלחת נפזר מעל הכל שבבי גרנה פדנו ונתענג מכל ביס!
בתאבון!