20 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים
אני יכולה להגיד לכם בבטחון מלא שזאת הפסטה הכי טעימה שאכלתי בחיי! פסטה בוסייטה , ערמונים, פטריות, פטריות כמהין והשוס – מסקרפונה אני לא יכולה לתאר לכם את הביס חלום שזה בפה.
מצרכים:
אופן ההכנה :
- נבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן על גבי האריזה (נשמור 2 מצקות מהמי פסטה בצד) נסנן ולא נשטוף את הפסטה!
- במחבת עמוקה ורחבה עם 3-4 כפות שמן זית נקפיץ פטריות פרוסות, שיני שום וערמונים למשך דקה שתיים.
- נוסיף מחית פטריות כמהין וגבינת מסקרפונה ונערבב טוב.
- נוסיף לרוטב מי פסטה , מלח ופלפל לפי טעם ונערבב עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך (חשוב לא לבשל יותר מידי את הרוטב- 3-4 דקות מקסימום)
- נוסיף את הפסטה המבושלת לרוטב נערבב ונבשל עוד דקה.
- נגיש לצלחת נפזר מעל הכל שבבי גרנה פדנו ונתענג מכל ביס!
בתאבון!
תודה על המתכון – ממליצה להכין גם עם ניוקי? אני רוצה להכין לשבועות ניוקי ערמונים ופטריות ותוהה אם להכין עם מסקרפונה או שמנת.
כן בטח
אחת הפסטות הטעימות! רוצה להכין מראש איך את ממליצה לחמם שלא תתיבש??
לשמור מי פסטה בצד , להוסיף לסיר ולחמם קצת לפני ההגשה
במקום מסקרפונה ניתן להחליף בשמנת?
כן
היי,
אפשר לותר על הערמונים?
כן בטח
היי אפשר להכין את הרוטב בנפרד מראש ואז רק לאחד עם הפסטה? בגלל, אם אין זמן ביום האירוח לרוטב, הכנה יום קודם היא אופציה?
כן אפשרי