בשר מפורק בבישול ארוך

15 דקות הכנה | 3 שעות בישול | קל | 6 סועדים

בשר מפורק מלא בטעם שמשתלב מדהים בטאקו עם גוואקמולה ספייסי מיונז וסלסה.

מצרכים לבשר מפורק:

  • 1 קילו בשר אונטרייב חתוך לקוביות גדולות

  • 1 גזר חתוך גס

  • 2 פרוסות ג'ינג'ר טרי

  • 2 שיני שום טריות שלמות

  • 1 בצל לבן גדול חתוך גס

  • 1/4 כוס סוכר חום

  • 1/4 כוס סויה

    הוסף לסל
  • 1/4 כוס רוטב פטריות למוקפץ (הוי סטיר) / צדפות/ הוי סין / ברביקיו

    הוסף לסל
  • מים רותחים לכיסוי

מצרכים לספייסי מיונז:

מצרכים לסלסת עגבניות:

  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות

  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום קצוץ

  • חופן כוסברה קצוצה

  • בצל סגול קטן קצוץ

  • מלח ים אטלנטי

    הוסף לסל
  • שמן זית איכותי בנדיבות

    הוסף לסל

אופן ההכנה:

  1. בסיר גדול ורחב עם 2 כפות שמן נטגן את קוביות הבשר לסגירה וצריבה יפה מכל הצדדים , נוציא ונניח בצד .
  2. נכניס לאותו הסיר את הבצל, גזר, שיני שום וג'ינג'ר ונטגן טוב כמה דקות , נחזיר את הבשר לסיר נוסיף סויה, רוטב הוי סטיר וסוכר, נערבב טוב ונוסיף מים רותחים עד לכיסוי הבשר.
  3. נבשל 3-4 שעות על אש קטנה עם מכסה (מידי פעם נדאג לערבב שלא ישרף בתחתית).
  4. בסיום 3-4 השעות נפרק את הבשר בעזרת מזלג , נוסיף 1 כף של רוטב הוי סטיר ונערבב טוב.
  5. נגיש בטאקו עם כל הטוב ונתענג.

בתאבון!

14 thoughts on “בשר מפורק בבישול ארוך

  1. אילון הגיב:

    מתאים גם עם פילה מדומה במקום אונטריב?

    1. Elita Ofek הגיב:

      פחות מתאים, צריך בשר שמתאים לבישול ארוך, ועדיף גם עם קצת שומן. אפשר שריר

  2. מיכ הגיב:

    נראה מדהים!אפשר במקום הטוגראשי בספייסי משהו אחר?בגלל הכשרות

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר להוסיף צ'ילי יבש גרוס

  3. רנה הגיב:

    אפשר לוותר על הסוכר חום בתבשיל?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אבל לא מומלץ

  4. Emanuel Raz הגיב:

    אפשר לותר על הרוטב הוי סטיר ? יש לי צליאק וזה רוטב שבדרך כלל יש פה גלוטן
    או איזה רוטב יש שיכול להחליף את זה ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אפשר לוותר ולהשתמש בכל רוטב ברביקיו שאת אוהבת

  5. דניאל הגיב:

    היי אפשר גם עם בשר פחות שומני? נגיד כתף ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  6. רנה הגיב:

    הי אליטה
    המתכון פה קצת שונה ממה שנמצא בהיילייטס
    על מה ללכת?

    1. Elita Ofek הגיב:

      על המתכון שפה

  7. מירי קולניק הגיב:

    היי,
    האם ניתן לבשל את זה כשעתיים, לשים במקרר לכמה שעות ואז לבשל שוב שעתיים? (אילוצי נסיעה)
    לחילופין, האם ניתן לשים בתנור ללא ערבוב כמה שעות?
    תודה!

    1. Elita Ofek הגיב:

      לצערי לא , צריך לבשל את זה ללא עצירה באמצע . אחרי הבישול ניתן לשמור במקרר או במקפיא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר