60 דקות הכנה | בינוני | כשר | 6-7 סועדים
הכנתי לחמניות חלה מתוקות במילוי בשר אני מתה על השילוב של מתוק ומלוח כי זה פשוט טעים!
שידרגתי בתבלין הבייגל האמריקאי של פרג שהוא אחד לאחד התבלין המפורסם מארה״ב ויצא פגזזזז! חייבים לנסות ולהבין.
מצרכים לחלה מתוקה:
מצרכים למילוי בשר
אופן ההכנה:
- במחבת עם מעט שמן זית נטגן את הבצל עד להזהבה.
- נוסיף את הבשר ונטגן טוב.
- נוסיף תבלינים נערבב ונבשל דקה.
- נוריד מהאש, נוסיף פטרוזיליה קצוצה.
- נערבב ונניח בצד לצינון.
- במיקסר עם וו לישה נלוש את כל המצרכים למעט המלח עד לקבלת בצק אחיד , נוסיף את המלח ונמשיך
- ללוש 10 דקות כשבין לבין אנחנו משנים את מהירות הלישה מנצוך לבינוני (לדמות לישה ביד)
- לאחר 10 דקות לישה נכסה את הקערה במגבת וניתן לבצק לתפוח עד להכפלת נפחו.
- לאחר שהבצק תפח נחלק אותו לכדורים שווים במשקל 80 גרם כל אחד .
- נפתח מעט כל כדור נניח באמצע מהבשר נסגור טוב, נכדרר ונניח על מגש מרופד בנייר אפייה כשצד הכיווץ והסגירה כלפי מטה.
- נכסה את כדורי החלה במגבת להתפחה שנייה של 20 דקות.
- נבריש את כדורי הבצק בביצה שעירבבנו יחד עם קצת מים
- נפזר מעט תבלין לבייגל אמריקאי של פרג ונכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 35 דקות.
- נוציא מהתנור ונגיש.
בתאבון!