30 דקות הכנה | בינוני | כשר | 3 סועדים
נודלס בקר מהיר וקל להכנה בנודלס שלי אני אוהבת הרבה בקר ושיהיה דק ועסיסי את הרוטב אני מעדיפה לא מתוק ודביק במיוחד וכמובן עם אטריות ביצים למרות שגם עם אטריות שעועית זה ילך טוב .מבחינת הירקות אפשר לגמרי לגוון אפשר להוסיף ברוקולי ושעועית ירוקה, בקיצור הבנתם , יאלה לכו להכין לכם מוקפץ קלילי כמו במסעדות.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בקערה נשרה את רצועות השייטל ב 1/2 כוס סויה ו1/3 כוס מירין למשך 10-30 דקות.
- נסנן את הבקר מהנוזלים ונשמור את כל הרוטב בצד.
- נוסיף לרצועות השייטל 2 כפות קורנפלור ונערבב טוב.
- בווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 2-3 כפות שמן נטגן את השייטל 2 דקות לסגירה מכל הצדדים נוציא ונניח בצד.
- נבשל את האטריות ביצים במים רותחים 2 דקות ולא יותר שיהיה אל דנטה ולא אובר עשויים ודביקים, נוציא ונניח בצד.
- לאותו הווק בו טיגנו את השייטל נוסיף עוד 1 כף שמן
- נקפיץ 2 דקות את הבצל, שיני השום, גזר ובקצ'וי.
- נחזיר את השייטל.
- נוסיף אטריות ביצים נערבב טוב.
- נוסיף את הסויה והמירין שנשארו מהמרינדה + רוטב הוי סטיר (פטריות למוקפץ) וסוכר.
- נקפיץ טוב 2 דקות ונגיש .
בתאבון!
היי אליטה, הזמנתי ממך דברים מהחנות אבל שכחתי להזמין את הרוטב מירן ואת הרוטב פטריות, כמה הם הכרחיים למתכון?
תודה רבה
רוטב פטריות הכרחי כאן , באופן כללי הוא בסיב ברוב המוקפצים
הי.
אתחיל מזה שהיה ממש טעים אז תודה רבה.
הבקר עם הסויה (לא היה לי מירין) שנעטף לאחר מכן בקורנפלור ממש נדבק לתחתית המחבת. נוצרה מעין שכבת קרמל שרופה. מה עשיתי לא בסדר?
אש גבוהה מידי , מעט שמן