15 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
לסלט מלפפונים יש לי מלא גרסאות את זה אני אוהבת במיוחד, הוא מתוק הוא מלוח הוא קראנצ'י והוא סופר קל להכנה.
מצרכים:
לרוטב בוטנים:
לקריספי שאלוט:
אופן ההכנה:
- תחילה נשרה את האצות וואקמה בקערה עם הרבה מים קרים, שיכסו את כל האצות , נתן להן להרכך ולהיפתח במים למשך 10 דקות לפחות.
- נערבב את כל מרכיבי הרוטב טוב בקערה
- לקריספי שאלוט מחממים שמן בסיר לטיגון. כשהשמן חם, מנמיכים את האש. מוסיפים את השאלוט הפרוס והמצופה טוב בקורנפלור ומטגנים עד שהוא זהוב ופריך. מוציאים לנייר סופג. מפזרים מעט מלח דק מעל ומניחים בצד.
- את המלפפונים נפרוס לאורכם ואז לפרוסות אלכסוניות, או סהרונים מה שתרצו.
- נערבב את הכל למעט הקריספי שאלוט בקערה יחד עם הרוטב, נפזר מעל שומשום שחור וקריספי שאלוט.
בתאבון!
יש כמה גדלים לחבילת אצות וואקמה 🙄 לפי כמה את עושה?
לפי החבילה שיש לי באתר כאן תציצי בחנות
אפשר להחליט מייפל בסילאן? וחייב סרירצה? או אפשר טבסקו או לוותר
בהחלט אפשר להחליף לכל ממתיק אחר שרוצים. ולגבי הסריראצה לא חייב להוסיף
הי במה אפשר להחליף את חמאת הבוטנים? יש אצלנו אלרגים
כן אפשר בטחינה גולמית במקום