ביתי, מתכונים, פסטות

פסטה אדומה אדומה

30 דקות הכנה | קל | כשר | 4-5 סועדים

הנחשים האדומים האלה עושים לי את זה, הם מתבשלים ברוטב של עצמם, סופגים את כל הטעם והצבע. זה מהפנט , טעים בקטע קיצוני והדבר הכי חשוב הוא שבסוף שותפים רק סיר אחד.

מצרכים:

  • 1 חבילת ספגטי (אפשר כל פסטה שרוצים)

    הוסף לסל
  • 1 בצל לבן קצוץ

  • 100 גרם רסק עגבניות מרוכז

    הוסף לסל
  • 1 בקבוק מחית עגבניות קלה של מוטי (700 גרם) או עוד 100 גרם רסק עגבניות מרוכז

    הוסף לסל
  • 2 שיני שום כתושות

  • 1.5 כפות פפריקה אדומה מתוקה

  • 1.5 כפות סוכר

  • 2 כפות שמן זית

    הוסף לסל
  • 5.5 כוסות מים חמים

  • מלח לפי טעם

  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית טגנו את הבצל עד להזהבה קלה, הוסיפו את הפפריקה והשום הכתוש, וערבבו עוד דקה שתיים (שהפפריקה תפתח בשמן).
  2. הוסיפו רסק עגבניות ומחית עגבניות וערבבו טוב.
  3. הוסיפו מים חמים מלח, סוכר ופלפל שחור.
  4. הוסיפו את הפסטה כמו שהיא מהקופסא, ערבבו מידי פעם, ותנו לה להתבשל ברוטב על אש בינונית קטנה עד שהיא מתרככת. (בזמו הבישול אני סוגרת מידי פעם את המחבת עם מכסה שכל הנוזלים לא יתאדו והפסטה כן תספוג הכל.)
  5. בשלו את הפסטה למשך 15 דקות וזהו זה מוכן.

בתאבון!

4 thoughts on “פסטה אדומה אדומה

  1. חנה הגיב:

    קראתי קמתי והכנתי. מתכון מעולה, תודה רבה

    1. מאיה הגיב:

      בבקשה

  2. מאיה ט. הגיב:

    אם משתמשים בעוד רסק עגבניות, במקום המחית, צריך להוסיף עוד מים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      יש מצב לא יודעת להגיד לך, תראי בבישול אם. פסטה זקוקה לעוד מים כדי להיות מוכנה אז תוסיפי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *