25 דקות | קל | כשר| 4 סועדים

הסלט הכי פופלרי ובצדק, הוא קליל , טעים, ומיוחד, סלט שהוא שילוב של הכל, פריכות, חריפות, מתיקות, וחמיצות.
הוא סופר קל להכנה, ואם יש לכם עוף ממרק או מהתנור, כזה בלי הרבה תבילינים לגמרי יכולים לשמור אותו לסלט הזה , רק לחתוך מלפפונים, להכין רוטב ולערבב.
מצרכים לסלט:
מצרכים לרוטב:




אופן ההכנה:
- תחילה נשרה את אטריות השעועית בקערה עם מים רותחים למשך 10 דקות, נסנן ונשמור בקירור. (נעשה זאת עם כל החבילה, אך בפועל נשתמש רק בחופן ולא בכל האטריות, את השאר אפשר לשמור במקרר ולהשתמש למוקפץ או לעוד נגלה של סלט ליום שלמחרת).
- בסיר מביאים לרתיחה מים עם פרוסות ג'ינג'ר בצל ירוק וכפית מלח ומבשלים את החזות עוף 5-10 דקות ( עוף מכובס) מניחים ליצנון ומכניסים למקרר שיהיה קר.
- קורעים את העוף לרצועות בידיים .
- מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה ומניחים בצד.
- חוצים כל מלפפון לאורכו ובעזרת כפית מוציאים את הזרעים (את הבפנוכו של המלפפון) , פורסים את המלפפונים לסהרונים .
- מערבבים את כל המרכיבים לסלט מושלם ומגישים.

בתאבון!
היי, אפשרי טופו במקום עוף?
כן בטח
הי, העוף לא מתייבש?