קל | 20 דקות הכנה | כשר | 4 סועדים

השיחזור שלי לסלט תאילנדי הכל כך פפולרי של מסעדת ג'ירף, הרבה ירקות, קצת עוף מכובס והרבה רוטב בוטנים אגדי .
את כל הירקות חתכתי בעזרת הקולפן התאילנדי שלי (ניתן להשיג בחנות כאן) צ'יק צ'ק ויש ערימה יפה של ירקות חתוכים לרצועות דקות וכיפיות לאכילה.
מצרכים:
1 גמבה אדומה
2 מלפפונים
1 גזר
2 בצל ירוק פרוס דק
3 חזות עוף
2-3 פרוסות ג׳ינג׳ר
3-4 עלי כפיר ליים (לא חייב)
הוסף לסלחופן עלי כוסברה
חופן בוטנים גרוסים
מצרכים לרוטב בוטנים:
2 כפות חמאת בוטנים
1.5 כפות דבש
1 כף חומץ תפוחים
הוסף לסל1 כף שמן שומשום
הוסף לסל2 כפות רוטב סויה
הוסף לסל1 כף מיונז יפני/רגיל
הוסף לסל

אופן ההכנה:
- בסיר קטן עם מים מעט מלח, כמה עלי כפיר ליים ופרוסות ג׳ינג׳ר, נבשל את העוף למשך 10 דקות.
- נחתוך את כל הירקות בעזרת קולפן גו׳ליינים טוב.
- נקרע את העוף לרצועות בעזרת הידיים.
- בקערה נערבב טוב את כל מרכיבי הרוטב עד לקבל רוטב חלק ואחיד.
- נוסיף את הרוטב לסלט, נערבב טוב ונגיש!
בתאבון!
7 thoughts on “סלט תאילנדי ברוטב בוטנים של הג'ירף”
האם הקולפן שאת מוכרת באתר הוא הקולפן שפרסת איתו את הירקות למקלות?
כן בדיוק זה
יצא סלט מאד טעים! תודה
האם אפשר להשתמש ברןטב בוטנים שאת מוכרת לסלט הזה?
כן בטח
האם מדובר על חמאת בוטנים "סקיפי" או טבעית ללא סוכר?
אני מעדיפה טבעית אבל אפשר גם סקיפי