25 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
סשימי ילו טייל/ אינטיאס שמי שלא יודע מדובר באותו דג, דג טעים נורא ומאוד מאוד מתאים לאכילה בצורת סשימי. הפעם הנחתי אותו על קרפצ'ו סלק שהחמצתי במרינדה של חומץ יין סוכר ומירין טעמים חמצמצים אסייתים. הביס של הסשימי עם הסלק ברוטב יוזו הוא ביס מושלם.
מצרכים:
מצרכים למרינדת הסלקים:
מצרכים לרוטב יוזו:
אופן ההכנה:
- נפרוס את הסלקים לפרוסות דקות מאוד בעזרת מנדולינה.
- נשרה את הסלקים בקערה עם המרינדה שבה חומץ, סוכר, ג'ינג'ר ומים מינימום שעה ואפשר אפילו למשך לילה במקרר.
- נפרוס את הילו טייל לפרוסות יפות
- נסדר בצלחת את הסלקיםבשכבה ראשונה, עליהם נניח את הסשימי, על כל פרוסת סשימי נניח עלה כוסברה ועליו פרוסת פלפל צ'ילי .
- בקערה קטנה נערבב יחד סויה, מירין, ויוזו ונשפוך על הסשימי בנדיבות .
בתאבון!
שלום
למה את מתכוונת יוזו במתכון?
ליוזו חומץ ? למיץ יוזו? למה בדיוק?
תודה אילנה
למיץ יוזו טרי, ויש אותו בחנות, בלחיצה על המילה זה יביא אותך ישירות למוצר בחנות אונליין.
היי,
לא מוצא יוזו במדפים, במה ניתן להחליף?
תודה
לצערי אין תחליף ליוזו, וניתן למצוא אצלי בחנות אונליין באתר
איזה צילום יפה…הסלק טרי או מבושל?
טרי וכבוש בחומץ שבמתכון.