15 דקות | קל | כשר | 4 סועדים
השבוע גיליתי את הדג פרידה , דג ים מקומי עדין בטעם ובמרקם אלוהי, כמובן ששידחתי אותו לסחוג הירוק שלי, שמן זית איכותי בנדיבות ומלח ים אטלנטי, לא צריך יותר מזה, אפילו על לימון ויתרתי אבל אתם לא חייבים לותר מי שאוהב לימון יכול להוסיף באהבה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נפרוס את הדג לסשימי ונסדר יפה בצלחת.
- נפזר פרוסות פלפל ירוק חריף
- נזלף סחוג ירוק ביתי על כל סשימי
- נזלף שמן זית בנדיבות
- נפזר מעל הכל מעט מלח ים אטלנטי
בתאבון!
מקסים
האם ניתן להשתמש בדג אחר? תודה רבה🙏🏼
כן, פלמידה, או אינטיאס