ביתי, מתכונים

עוף בגריל מושלם

10 דקות הכנה | קל | כשר | 4-6 סועדים

עוף בגריל הכי פשוט והכי טעים, עם התבלין פוטטו שלי ושל פרג הוא כמה דרגות מעל כל עוף בגריל שהכנתי.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה נערבב את העוף, תפוחי האדמה שמן ותבלינים טוב טוב כך שהכל נצבע אדום.
  2. נניח בתבנית עם נייר אפייה.
  3. נכניס לתנור שחומם מראש על 180 (טורבו) מעלות למשך שעה וחצי ועד השחמה יפה .

בתאבון!

2 thoughts on “עוף בגריל מושלם

  1. ניצן הגיב:

    אפשר ירכיים במקום?
    צריך לבשל את התפוחאדמה לפניי?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר איזה חלק של העוף שרוצים. ואין צורך לבשל את תפוחי האדמה לפני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *