5 דקות הכנה | שעה וחצי אפייה | קל | כשר | 4-6 סועדים

עוף בפירות יבשים, יין ודבש. מנה חגיגית שמתאימה לכל חג ואירוח, היא קלה ומהירה להכנה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נרפד תבנית בנייר אפייה.
- נניח את השוקיים.
- נפזר מעל הכל מימישים ושזיפים מיובשים.
- נמזוג יין, סויה, דבש ושמן זית.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות כשהתבנית מכוסה בנייר כסף ולמשך שעה וחצי .
- נוציא את נייר הכסף.
- נהפוך את השוקיים כך שהצד השני גם יקבל שחימות יפה.
- נשאיר את העוף בתנור ללא כיסוי עוד חצי שעה להשחמה יפה ונגיש.
בתאבון!
מעניין ואסטטי
היי אליטה, אם מכינים פחות שוקיים, צריך גם להפחית בכמויות הרוטב?
כן אבל לא חייב