פילה בקר ברוטב טופי סויה

קל | לא כשר | 20 דקות הכנה | 3 סועדים

מתכון בהשראת חלונות ניו יורק של מסעדת הדסון, במסעדה מכינים אותה עם סינטה , אני פינקתי את עצמי בפילה בקר השלבים הם אותם השלבים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נשמן את הפילה בקר במעט שמן ונפזר מעט מלח.
  2. נצרוב את הפילה חצי דקה מכל צד במחבת לוהטת.
  3. נניח את הפילה בצד למנוחה (לא נפרוס מיד).
  4. במחבת נחמם לחצי שניה סוכר, נוסיף סויה, מירין, יוזו ונערבב טוב.
  5. נוסיף חמאה ודבש ונערבב עד להמסת החמאה וקבלת רוטב אחיד וחלק.
  6. נוריד מהאש. (נעבוד עם אש בינונית כדי שהרוטב לא יתקרמל מידי או ישרף).
  7. נשפוך את הרוטב בצלחת.
  8. נפרוס את פילה הבקר לפרוסות דקות (רצוי קטנות, כדי שיהיה נעים לאכול)
  9. נניח את פרוסות הפילה על הרוטב ונפזר מעל הכל בצל ירוק או מעט מיונז יפני.

בתאבון !

2 thoughts on “פילה בקר ברוטב טופי סויה

  1. לאה גבאי הגיב:

    כתוב כשר אבל יש חמאה 🙁 במה אפשר להחליף אותה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      מרגרינה אבל בחצי מהכמות החמאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר