קל | לא כשר | 20 דקות הכנה | 3 סועדים
מתכון בהשראת חלונות ניו יורק של מסעדת הדסון, במסעדה מכינים אותה עם סינטה , אני פינקתי את עצמי בפילה בקר השלבים הם אותם השלבים.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נשמן את הפילה בקר במעט שמן ונפזר מעט מלח.
- נצרוב את הפילה חצי דקה מכל צד במחבת לוהטת.
- נניח את הפילה בצד למנוחה (לא נפרוס מיד).
- במחבת נחמם לחצי שניה סוכר, נוסיף סויה, מירין, יוזו ונערבב טוב.
- נוסיף חמאה ודבש ונערבב עד להמסת החמאה וקבלת רוטב אחיד וחלק.
- נוריד מהאש. (נעבוד עם אש בינונית כדי שהרוטב לא יתקרמל מידי או ישרף).
- נשפוך את הרוטב בצלחת.
- נפרוס את פילה הבקר לפרוסות דקות (רצוי קטנות, כדי שיהיה נעים לאכול)
- נניח את פרוסות הפילה על הרוטב ונפזר מעל הכל בצל ירוק או מעט מיונז יפני.
בתאבון !
כתוב כשר אבל יש חמאה 🙁 במה אפשר להחליף אותה?
מרגרינה אבל בחצי מהכמות החמאה
אפשר לוותר על היוזו?
כן