20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 -5 סועדים
את הפסטה דג חריף התחלתי לאכול במסעדת קנטינה, היא המנה האהובה עליי שם, ספגטי ברוטב ארביאטה חריף עם פלייקים של דג רך זה ביס חלום. כמובן שהייתי חייבת להכיןם בבית בגרסה המהירה והקלה .
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בסיר עם מים חמים ומלח נבשל את הספגטי.
- במקביל במחבת נפרדת עם 2 כפות שמן נטגן 2 שיני שום פרוסות ל30 שניות.
- נוסיף לשום את הרוטב ארביאטה וחצי כוס מים חמים.
- נוסיף מצקת מי פסטה, קורט סוכר ומעט מלח ונמשיך לבשל את הרוטב.
- במחבת נפרדת עם 2 כפות שמן זית נטגן את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה ( שימו לב כשמניחים את הדג על המחבת החמה הדג מיד מתקפל וכדי למנוע את זה נלחץ בעזרת 2 כפות עד שנרגיש שהוא משתטח ונשאר שטוח.
- את הדגים נטגן עד שהצבע הורוד של הדג כמעט ונעלם.
- נהפוך את הדג לצד השני ל20 שניות ונוציא לצלחת .
- בזערת מזלג נפרק את הדג לפלייקים גדולים.
- נסנן את הפסטה שהתבשלה (ולא נשטוף) נוסיף לרוטב ארביאטה ונערבב טוב.
- נוסיף את החתיכות דג ונערבב עוד 2 דקות.
- נגיש לצלחת ונפזר מעל עלי כוסברה.
בתאבון!
היי יש תחליף לרוטב ארביאטה?