אסייתי, מוקפצים, מתכונים

קוביות סלמון בקארי אדום ופלפל שחור

25 דקות הכנה | קל | כשר | 2-3 סועדים

מנה בטעמים תאילנדים מתקתקים חריפים , במתכון משולב רוטב פלפל שחור שהוא רוטב תאילנדי מדהים שגיליתי לאחרונה והתאהבתי. את הסלמון אפשר בקלות להחליף בטופו או עוף. במינון החריפות אתם יכולים לשלוט, למה פחות חריפה תורידו מעט מהקארי ומהרוטב פלפל שחור.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. במחשבת עם מעט שמן נצרוב את קוביות הסלמון מכל הצדדים, ונניח בצד.
  2. במחבת חדשה עם כף שמן נקפיץ שעועית ירוקה ושיני שום לחצי דקה.
  3. נוסיף כך מחית קארי אדום ונפתח מעט בשמן.
  4. נוסיף קרם קוקוס, סויה, סוכר דקלים, רוטב פלפל שחור ומים.
  5. נבשל את הרוטב למשך 10 דקות עד שהוא אחיד ומדוייק בטעמים.
  6. נוסיף את קוביות הסלמון ונבשל עוד 10 דקות עם מכסה.
  7. מומלץ להגיש על אורז עננים.

בתאבון!

4 thoughts on “קוביות סלמון בקארי אדום ופלפל שחור

  1. אופיר הגיב:

    אפשר לוותר על הפלפל השחור?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר אבל רצוי שלא כי הוא מאוד משדרג

  2. שרית הגיב:

    הי אליתה, אם אין רוטב פלפל שחור, מה אפשר לשים במקום?

    1. Elita Ofek הגיב:

      הרבה פלפל שחור במקום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *