קציצות בקר ברוטב פטריות ובצל

קל | כשר | 35 דקות הכנה | 5-6 סועדים

סיר קציצות בקר רכות רכות ברוטב של הרבה בצל ופטריות, אילתור שיצא מדהים וכדאי לכם להכין.

מצרכים לקציצות:

  • 500 גרם בשר בקר טחון

  • 1 תפוח אדמה מגורד דק

  • 1 בצל לבן מגורד דק

  • 3/4 כוס פירורי לחם/ פנקו

    הוסף לסל
  • 1 גזר מגורד דק

  • חופן פטרוזיליה קצוצה דק (לא חובה)

  • 1 כפית מלח

  • קורט פלפל שחור

מצרכים לרוטב בצל ופטריות:

  • 4 בצלים לבנים פרוסים

  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות

  • 2 שקיות ציר בקר מרוכז

    הוסף לסל
  • 1.5 כפות רוטב פלפל שחור

    הוסף לסל
  • 3 כוסות מים חמים

  • מלח לפי טעם

אופן ההכנה:

  1. בעקרה נערבב את כל מרכיבי הקציצה וניצור קציצות שוות .
  2. במחבת עם מעט שמן נטגן את הקציצות דקה מכל צד לסגירה ונניח בצד.
  3. באותה המחבת עם השמן של הקציצות נטגן בצל על אש קטנה עד הוא שקוף וזוה מעט.
  4. נוסיף לבצל את הפרטיות ונערבב עוד דקה שתיים.
  5. נויסף ציק בקר, רוטב פלפל, מלח ומים חמים ונערבב.
  6. נבל את הרוטב על אש בינונית עם מכסה למשך 15 דקות .
  7. נחזיר את הקציצות לסיר הרוטב ונבשל עוד 15 דקות עם מכסה .
  8. נגיש על אורז, מומלץ אורז עננים כמובן.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart

היי, כבר מלאו לך 18?

הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

הגישה נדחתה

מצטערים! הכניסה והרכישה בחנות האתר מיועדת למי שמלאו לו 18 שנים בלבד.

אני מעל גיל 18 אני מתחת לגיל 18
Start typing to see posts you are looking for.

רשמית ערים עבור משלוח מהיום להיום:

אור יהודה
בני ברק
בת ים
גבעת שמואל
גבעתיים
הרצליה
חולון
יהוד
יפו
כפר סבא
פתח תקווה
ראשון לציון
רמת אילן
רמת גן
רמת השרון
רעננה
תל אביב
תל השומר