ביתי, מתכונים, פסטות

אורזו קרם עגבניות

30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

אורזו בקרם עגבניות שרי, ולא אורזו זה לא פתיתים וגם לא אורז זאת פסטה! והיא מדהימה וטעימה, סופגת טעמים ורטבים מושלם וכל כך כיף לאכול אותה.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. במחבת נחמם חמאה, נוסיף עגבניות שרי ושמן זית ונבשל דקה שתיים.
  2. נוסיף את שיני השום ונמשיך לבשל עוד 2-3 דקות עד שהעגבניות מתרככות לחלוטין.
  3. נמעך את העגבניות שיצא מהן המיץ, נוסיף את האורזו ונערבב טוב כך שכל האורזו נצבע אדום.
  4. נוסיף מים חמים בהדרגה ותוך כדי עירבוב.
  5. נוסיף מלח, פלפל וציר ירקות מרוכז.
  6. נערבב בסבלנות עד שכל האורזו שתה את המים והתרכך.
  7. נגיש בצלחת ונפזר מעל פרמזן בנדיבות.

בתאבון!

3 thoughts on “אורזו קרם עגבניות

  1. נירה אוריין הגיב:

    זה באמת שש כוסות מים? תוך כמה זמן האורזו ישתה אותן? 😅

    1. Elita Ofek הגיב:

      המתכון מדוייק זאת הכמות הנדרשת לאורזו להיות מוכן

      1. נירה אוריין הגיב:

        הכנתי ואכן שש כוסות, יצא מדהים מדהים. פשוט בהתחלה זה היה נראה המון אבל שתה אותן 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *