ביתי, מתכונים

קציצות עוף ותירס

25 דקות הכנה | קל | כשר | 5-6 סועדים

קציצות עוף ותירס שילדים ומבוגרים אוהבים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. בבלנדר נטחן 2 כוסות תירס למחית חלקה.
  2. בקערה נערבב את כל המרכיבים: תירס טחון, תירס, עוף פירורי פנקו ביצה מלח ופלפל לתערובת אחידה.
    ניצור קציצות.
  3. נצפה את הקציצות בפירורי פנקו.
  4. נטגן במחבת עם מעט שמן על אש בינונית עד השחמה יפהה ונגיש.

בתאבון!

17 thoughts on “קציצות עוף ותירס

  1. שירה הגיב:

    כמה שקיות תירס קפוא זה 4 כוסות? 1 או 2?

  2. יעלה הגיב:

    אפשר לאפות במקום טיגון?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן רק לשמן טוב את הקציצות שלא יתייבשו

      1. חן סבג מונרוב הגיב:

        האם אפשר לעשות בנינגה? אייר פריי? נראה חלום

        1. Elita Ofek הגיב:

          כן בטח רק לשמן טוב עם תרסיס שמן

      2. מישל הגיב:

        היי לגבי אפייה- כמה מעלות מומלץ וכמה זמן כדי שישארו רכים? תודה

        1. Elita Ofek הגיב:

          180 מעלות למשך 20 דקות

  3. תהל הגיב:

    היי!
    אפשר להקפיא? יישאר טעים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן אפשר. לגבי הטעם, תמיד יותר טעים טרי

  4. קרן אביב הגיב:

    אפשר להחליף את הפנקו בפירורי לחם רגילים? מה היתרון בלהשתמש בפנקו במתכון זה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח , אין הבדל משמעותי

  5. אורטל הגיב:

    היי, אפשר תירס משימורים ?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

  6. הדר מנור הגיב:

    יצא מעולה!!!! אמא’
    לה קל וטעים ממש

  7. נועה הגיב:

    ראיתי פעם שעשית עם ברוקולי במקום תירס, את מבשלת את הברוקולי לפני? כמה כמות ברוקולי שמים?

    1. Elita Ofek הגיב:

      אפשר לחלוט את הברוקולי לפני אבל לא חייב. ואפשר להוסיף כמה שרוצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *