דגים נאים, מתכונים

סביצ׳ה אינטיאס ים תיכוני

15 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים

סביצ׳ה אינטיאס ים תיכוני על יוגורט ופיסטוקים טעים! את האינטיאס אפשר להחליף בפלמידה, פרידה או לברק.

מצרכים:

  • 300 גרם פילה אינטיאס טרי חתוך לקוביות קטנות

  • 1/4 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות

  • 1/2 פלפל ירוק חריף (ללא גרעינים) קצוץ לקוביות קטנות

  • 1/2 בצל סגול קצוץ דק

  • חופן פיסטוקים קלויים גרוסים

  • קורט מלח ים אטלנטי / פלור דה סל

    הוסף לסל
  • 2 כפות שמן זית איכותי

    הוסף לסל
  • 1 כף מיץ ליים/ לימון

    הוסף לסל
  • 2 כפות יוגורט יווני

אופן ההכנה:

  1. נערבב את כל מרכיבי הסביצ׳ה למעט היוגורט והפיסטוקים.
  2. בצלחת נמזוג מהיוגורט, על זה נניח חופן נדיב של סביצ׳ה.
  3. נפזר מעל הכל פיסטוקים.
  4. נזלף זילוף של שמן זית ונגיש.

בתאבון!

5 thoughts on “סביצ׳ה אינטיאס ים תיכוני

  1. Shellie הגיב:

    Can I add avocado and some red peppers

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח

    2. Elita Ofek הגיב:

      כן בטח

  2. איה הגיב:

    האם אפשר להשתמש בדג לבן אחר ? דניס לברק?

    1. Elita Ofek הגיב:

      דניס לא לברק כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *