20 דקות הכנה | קל | כשר | 3 סועדים
נודלס סינטה טעים לאללה
אני השתמשתי באטריות סומן דקות דקות והן טעימות טעימות (יש אותן כאן בחנות אבל בתכלס אתם יכולים להשתמש בכל נודלס אחר שבא לכם. את הסינטה אני משרה בסויה ואבקת סודה לשתייה דבר שעוזר בריכוך הבשר ושמירה על עסיסיותו בזמן ההקפצה.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
- בקערה קטנה נשרה את רצועות הסינטה בסויה ואבקת סודה לשתייה למשך 10 דקות ועד חצי שעה.
- בסיר קטן נבשל את אטריות הסומן במים רותחים למשך דקה בלבד וכשהן חצי מוכנות.
- בווק עם מעט שמן נקפיץ את הסינטה למשך 20 שניות ונוציא לצלחת.
- באותו הווק עם מעט שמן נקפיץ כרוב ובצל ירוק חצי דקה.
- נוסיף את השום הכתוש.
- נחזיר את הסינטה, את האטריות המבושלות ואת כל מרכיבי הרוטב.
- נקפיץ דקה שתיים.
- נגיש לצלחת.
- נפזר מעל הכל שבבי בצל קריספי ונגיש.
בתאבון!