ביתי, מתכונים, פסטות

פסטה שמנת ברוקולי

20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים

נכנסתי למטבח להכין פסטה לבנות שלי
מפה לשם הן עדיין לא הגיעו מבית ספר ואני אכלתי להן כבר 2 קערות, נראה לי זאת הייתה טעות טקטית כי תכננתי שישאר קצת לקופסאת אוכל שלהן מחר.
את הברוקולי אתם יכולים להחליף בכל ירק אחר שהילדים שלכם אוהבים, אפונה, תירס, הכל הולך.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נבשל פסטה לפי הוראות יצרן במים רותחים עם מלח.
  2. נחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים.
  3. נחלוט את הברוקולי במים רותחים ל5 דקות, נסנן ונשטוף במים קרים.
  4. במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ שום כתוש יחד עם הברוקולי למשך דקה .
  5. נוסיף שמנת מתוקה, 1 מצקת מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)
  6. נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי טעם.
  7. נוסיף את הפסטה לרוטב, נבשל עוד 2-3 דקות ונגיש.

בתאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *