15 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
הכנתי סלט כרוב קראנצ'י וטעים, עם רוטב בוטנים ללא בוטנים כי יש לו רק טעם של בוטנים והוא מדהים!
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
- בקערה נערבב סויה חומץ תפוחים וסוכר עד להמסת הסוכר.
- נוסיף שמן שומשום, טחינה גולמית ונערבב עד לקבלת רוטב חלק ואחיד.
- נמזוג בנדיבות על הסלט, נערבב ונגיש.
בתאבון!
היי אליטה! אפשר להחליף חומץ תפוחים בחומץ אורז? או משהו אחר?
את ממליצה להכין בסמוך להכנה? או מראש כדי שיספוג טעמים
תודה!
רוטב תמיד מומלץ להוסיף ולערבב לקרת ההגשה ולא זמן מראש הסלט יהפוך למושי ורטוב מידי.
לגבי החומץ בהחלט אפשר ממליצה מעט פחות כי החומץ אורז דומיננטי יותר