25 דקות הכנה | קל | כשר | 2 סועדים
לאחר אינספור בקשות קבלו את המתכון לסלט ריבר שלא רק אתם אוהבים גם אני מאוד אוהבת, סלט נוסטלגי שעדיין קיים אגב, אני אישית זוכרת שהייתי הולכת בתיכון עם חברות לחגוג ימי הולדת במסעדת ריבר בבורסה ואין מצב שלא הייתי מזמינה אותו.
קחו מתכון קל עם קצת התעסקות.
מצרכים:
מצרכים לרוטב:
אופן ההכנה:
- בעזרת קולפן תאילנדי (ג׳וליינים) נפרוס בטטה לשערות דקות.
- נחתוך את השערות ל3 חלקים (ראה סרטון)
- נערבב טוב יחד עם קמח כך שכל שערת בטטה תצופה קמח.
- נטגן בשמן חם ועמוק (חשוב בשמן חם אבל לא מידי, על אש בינונית שהבטטה לא תשרף) נערבב טוב
- תוך כדי טיגון כדי ששערות הבטטה לא ידבקו אחד לשני, נטגן 2 דקות ונוציא כשזה זהוב מעט ולא שחום.
- הבטטה תהפוך לקריספית יותר לאחר דקה שתיים על נייר אפייה.
- במעבד מזון או נינגה נערבב את כל מרכיבי הרוטב לרוטב חלק ואחיד.
- נקצוץ או נקטוש את הבוטנים המסוכרים.
- נחתוך גס את חסה הסלנובה (לא חובה)
- נערבב חסה ובוטנים עם רבע מכמות הרוטב (נוסיף במידה ונרצה יותר).
- נגיש לצלחת ונוסיף מעל ערימה נדיבה של בטטה קריספית.
בתאבון!
היי (: האם שמן רגיל לרוטב? או שמן זית
מה שבא לך