אסייתי, מוקפצים, מתכונים

פילה בקר ברוטב טופי סויה

קל | לא כשר | 20 דקות הכנה | 3 סועדים

מתכון בהשראת חלונות ניו יורק של מסעדת הדסון, במסעדה מכינים אותה עם סינטה , אני פינקתי את עצמי בפילה בקר השלבים הם אותם השלבים.

מצרכים:

אופן ההכנה:

  1. נשמן את הפילה בקר במעט שמן ונפזר מעט מלח.
  2. נצרוב את הפילה חצי דקה מכל צד במחבת לוהטת.
  3. נניח את הפילה בצד למנוחה (לא נפרוס מיד).
  4. במחבת נחמם לחצי שניה סוכר, נוסיף סויה, מירין, יוזו ונערבב טוב.
  5. נוסיף חמאה ודבש ונערבב עד להמסת החמאה וקבלת רוטב אחיד וחלק.
  6. נוריד מהאש. (נעבוד עם אש בינונית כדי שהרוטב לא יתקרמל מידי או ישרף).
  7. נשפוך את הרוטב בצלחת.
  8. נפרוס את פילה הבקר לפרוסות דקות (רצוי קטנות, כדי שיהיה נעים לאכול)
  9. נניח את פרוסות הפילה על הרוטב ונפזר מעל הכל בצל ירוק או מעט מיונז יפני.

בתאבון !

4 thoughts on “פילה בקר ברוטב טופי סויה

  1. לאה גבאי הגיב:

    כתוב כשר אבל יש חמאה 🙁 במה אפשר להחליף אותה?

    1. Elita Ofek הגיב:

      מרגרינה אבל בחצי מהכמות החמאה

  2. גאיה הגיב:

    אפשר לוותר על היוזו?

    1. Elita Ofek הגיב:

      כן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *