20 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
נכנסתי למטבח להכין פסטה לבנות שלי
מפה לשם הן עדיין לא הגיעו מבית ספר ואני אכלתי להן כבר 2 קערות, נראה לי זאת הייתה טעות טקטית כי תכננתי שישאר קצת לקופסאת אוכל שלהן מחר.
את הברוקולי אתם יכולים להחליף בכל ירק אחר שהילדים שלכם אוהבים, אפונה, תירס, הכל הולך.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- נבשל פסטה לפי הוראות יצרן במים רותחים עם מלח.
- נחתוך את הברוקולי לפרחים קטנים.
- נחלוט את הברוקולי במים רותחים ל5 דקות, נסנן ונשטוף במים קרים.
- במחבת רחבה ועמוקה עם שמן זית נקפיץ שום כתוש יחד עם הברוקולי למשך דקה .
- נוסיף שמנת מתוקה, 1 מצקת מי פסטה (המים בהם הפסטה התבשלה)
- נטעם ונוסיף מלח ופלפל לפי טעם.
- נוסיף את הפסטה לרוטב, נבשל עוד 2-3 דקות ונגיש.
בתאבון!