25 דקות הכנה | קל | כשר | 5-6 סועדים
קציצות עוף ותירס שילדים ומבוגרים אוהבים.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- בבלנדר נטחן 2 כוסות תירס למחית חלקה.
- בקערה נערבב את כל המרכיבים: תירס טחון, תירס, עוף פירורי פנקו ביצה מלח ופלפל לתערובת אחידה.
ניצור קציצות. - נצפה את הקציצות בפירורי פנקו.
- נטגן במחבת עם מעט שמן על אש בינונית עד השחמה יפהה ונגיש.
בתאבון!
כמה שקיות תירס קפוא זה 4 כוסות? 1 או 2?
1
אפשר לאפות במקום טיגון?
כן רק לשמן טוב את הקציצות שלא יתייבשו
האם אפשר לעשות בנינגה? אייר פריי? נראה חלום
כן בטח רק לשמן טוב עם תרסיס שמן
היי לגבי אפייה- כמה מעלות מומלץ וכמה זמן כדי שישארו רכים? תודה
180 מעלות למשך 20 דקות
היי!
אפשר להקפיא? יישאר טעים?
כן אפשר. לגבי הטעם, תמיד יותר טעים טרי
אפשר להחליף את הפנקו בפירורי לחם רגילים? מה היתרון בלהשתמש בפנקו במתכון זה?
כן בטח , אין הבדל משמעותי
היי, אפשר תירס משימורים ?
כן
יצא מעולה!!!! אמא'
לה קל וטעים ממש
ראיתי פעם שעשית עם ברוקולי במקום תירס, את מבשלת את הברוקולי לפני? כמה כמות ברוקולי שמים?
אפשר לחלוט את הברוקולי לפני אבל לא חייב. ואפשר להוסיף כמה שרוצים