30 דקות הכנה | קל | כשר | 4 סועדים
אורזו בקרם עגבניות שרי, ולא אורזו זה לא פתיתים וגם לא אורז זאת פסטה! והיא מדהימה וטעימה, סופגת טעמים ורטבים מושלם וכל כך כיף לאכול אותה.
מצרכים:
אופן ההכנה:
- במחבת נחמם חמאה, נוסיף עגבניות שרי ושמן זית ונבשל דקה שתיים.
- נוסיף את שיני השום ונמשיך לבשל עוד 2-3 דקות עד שהעגבניות מתרככות לחלוטין.
- נמעך את העגבניות שיצא מהן המיץ, נוסיף את האורזו ונערבב טוב כך שכל האורזו נצבע אדום.
- נוסיף מים חמים בהדרגה ותוך כדי עירבוב.
- נוסיף מלח, פלפל וציר ירקות מרוכז.
- נערבב בסבלנות עד שכל האורזו שתה את המים והתרכך.
- נגיש בצלחת ונפזר מעל פרמזן בנדיבות.
בתאבון!
זה באמת שש כוסות מים? תוך כמה זמן האורזו ישתה אותן? 😅
המתכון מדוייק זאת הכמות הנדרשת לאורזו להיות מוכן
הכנתי ואכן שש כוסות, יצא מדהים מדהים. פשוט בהתחלה זה היה נראה המון אבל שתה אותן 🙂