45 דקות | בינוני | כשר | 5 סועדים
קנלוני רוזה, זה מושחת וטעים ברמות לא פורפורציונליות!
מצרכים:
מצרכים לרוטב רוזה:
תוספות מעל:
אופן ההכנה:
- בסיר רחב ועמוק עם 4 כפות שמן זית נקפיץ את העגניות שרי עד לריכוך.
- נוסיף את השיני השום ונמשיך לבשל עוד דקה שתיים.
- נוסיף רסק עגבניות, שמנת מתוקה, סוכר, מים, מלח ופלפל ונשבל את הרוטב עוד 5-6 דקות על אש בינונית.
- בעזרת בלנדר מוט נטחן את הרוטב שלנו למרקם חלק ואחיד .
- בקערה נפרדת נערבב את הגבינות: ריקוטה, מוצרלה ( שימו לב שלא את כל תכולת השקית, חלק משאירים לפזר למעלה). 50 גרם פרמזן, 50 מ"ל שמנת מתוקה מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.
- נעביר את תערובת הגבינות לשק זילוף.
- נשפוך את הרוטב רוזב לשלנו לתבנית רחבה ועמוקה שמתאימה לתנור.
- נתחיל למלא את הקנלוני בתערובת הגבינות משני הצדדים כך שכל הצינור מלא בגבינה.
- נסדר אותה בתבנית עם הרוטב רוזה.
- נפזר מעל הכל מוצרלה ופרמזן מגורד.
- נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך חצי שעה ועד השחמה יפה.
בתאבון!
אם אני צריכה להמיר במקום שרי לרסק רגיל מה תהיה הכמות? מאחר והילד שלי לא נוגע בעגבניות טריות לצערי
את העגבניות טוחנים למרקם חלק , כך שאין הבדל , אך אם בכל זאת את הולכת על רסק אז מספיק עוד 100 גרם
היי, אפשר להשתמש בגבינת מסקרפונה במקום בריקוטה?
כן
תודה רבה, את זוכרת כמה גרם יש בחבילת קנלוני שהשתמשת?
היי, תודה רבה על המענה
את זוכרת כמה גרם יש בקנלוני שהשתמשת?
לדעתי 500 גרם